Uncategorized

God jul & gott nytt år!

Någon mer än jag som känner att det ska bli otroligt gött med julledigt? när jag i höstas körde upp denna sidan tänkte jag ”åh nu ska jag bomba med julrecept och verkligen ta vara på att alla vill baka vid jul”. Njae, det var kanske inte riktigt det som hände. En trötthet som inte verkar vara från denna värld har tagit över mig. Jag har pallrat mig upp okristligt tidigt (5.15) på morgonen i hopp om att jag ska piggna till efter träning. Det har funkat för dagens vakenhet men varit döden för kvällarna. Nog för att jag har kokat lite kola och bakat lite grann men utan att skriva recept & ta bilder, vilket lite är grunden för att ha underlag för en receptblogg. Men jag hänger inte läpp för det, inte heller trackar jag ner på mig själv för att jag inte hållit vad jag lovat mig själv. Nej, jag tänker att jag stänger året med en smygstart på Smörosocker.se och blickar framåt. Istället säger som så många andra, nytt år nya möjligheter.

Jag tar mig en funderar över hur jag vill att det ska se ut här på sidan, vad jag vill dela med mig av och hur jag vill kommunicera det. Jag hoppas ni hakar på. Det jag kan säga är att bullar kommer ni inte komma undan.

Så länge önskar jag en god jul & gott nytt år!

No Comments

Leave a Reply